Krzysztof Wojteczko

Krzysztof Wojteczko

Czas na nową odsłonę JSZ

Ostatnia aktualizacja:

Długo przymierzałem się do zmian na stronie i jakoś nigdy nie było wystarczająco dużo czasu żeby to zrobić. Ale ileż można odkładać to co i tak nieuniknione :).

Jak widzicie mamy zupełnie nowy layout. Przez kilka dni będą dopieszczane detale, także wybaczcie za ewentualne problemy. Gdy już całość ogarnę strona zyska wiele nowych możliwości dalszego rozwoju służąc Wam najlepiej jak to tylko będzie możliwe w zakresie porad na temat tworzenia stron internetowych. Zastanawiam się nad kilkoma rozwiązaniami, które sprawią ze strona będzie jeszcze bardziej użyteczna i interaktywna, ale wszystko w swoim czasie. Bądźcie wyrozumiali, a ja pracuję dalej 🙂

PODAJ DALEJ!

Spodobał Ci się ten artykuł?

Zdobądź kompletną wiedzę lub uporządkuj i poszerz ją o wiele cennych umiejętności, które pozwolą Ci zbudować i prowadzić stronę, sklep, co zechcesz. Dołącz do Kursu WordPress 2020 dla początkujących!

Zapraszam Cię także do grona Subskrybentów JZS! Raz w tygodniu otrzymasz powiadomienia o nowych artykułach na temat pracy z WordPressem, sklepem, blogiem i wiele więcej. Pierwszy dowiesz się o webinarach oraz będziesz mógł korzystać ze specjalnych ofert tylko dla Subskrybentów!

Autor

Krzysztof Wojteczko

Krzysztof Wojteczko

Szkoleniowiec, miłośnik nowych technologii, WordPress'a i wszystkiego co ma związek z marketingiem internetowym. Swoją pierwszą stronę stworzył w 1996 roku, a od 2003 roku prowadzi agencje marketingowe i hostingowe.

Może Cię zainteresować także

2
Dodaj komentarz

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Krzysztof WojteczkoJarek Recent comment authors

JZS używa Akismet do redukcji spamu. Przeczytaj jak Twoje komentarze są przetwarzane.

najnowszy najstarszy oceniany
Jarek
Gość
Jarek

No moje gratulacje. Zmiana rzeczywiście gruntowna i efektowna.

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Ci najlepszą jakość korzystania tej witryny. Zgadzając się, akceptujesz użycie plików cookie zgodnie z naszą polityką prywatności.

Przewiń do góry
Udostępnij na
Skopiuj link